De referentie

in zijn vakdomein

Een échte vakman nodig?

Vertel ons vandaag nog over uw wensen.

Contacteer ons

Specialist voor het plaatsen van centrale verwarming

HELSMOORTEL Rik & Nick    - Centrale verwarmingOp zoek naar een echte vakman om uw centrale verwarming te plaatsen in regio Gistel en omstreken? Dit doet Helsmoortel Rik & Nick met veel enthousiasme en toewijding voor u.

Dienstverlening van A tot Z

Bij Helsmoortel Rik & Nick kunt u zowel terecht voor het plaatsen van centrale verwarming op gas alsook centrale verwarming op stookolie. Als specialist in het vak leggen we een bijzondere expertise aan de dag voor alle toepassingen van centrale verwarming. Van het plaatsen van de leidingen tot het installeren van de gewenste ketel en het aansluiten van radiatoren en thermostaten. Ook nadien kunt u zeker een beroep op ons doen voor onderhoud en herstellingen. Wij staan altijd klaar voor u.

Kwaliteitsmerken voor een duurzaam effect

Om telkens een hoge duurzaamheidsgraad en topkwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met materiaal van gerenommeerde merken, zoals: De Dietrich, Wolf, Junkers, Renova Bulex, … Kortom, stuk voor stuk bewezen merken zowel voor centrale verwarming op stookolie als gas, en ook voor wandketels.

Deskundig advies

Wenst u een nieuwe centrale verwarming te laten plaatsen maar twijfelt u nog tussen verwarming op gas of stookolie? Helsmoortel Rik & Nick uit Gistel staan u bij met deskundig en eerlijk advies, aangepast aan uw woning, verwarmingsbehoeftes en budget. Zo weet u zeker dat u voor de juiste installatie kiest. Graag bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op. We geven u met veel plezier extra uitleg.