De referentie

in zijn vakdomein

Een échte vakman nodig?

Vertel ons vandaag nog over uw wensen.

Contacteer ons

Erkend technieker voor onderhoud van centrale verwarming

HELSMOORTEL Rik & Nick    - Onderhoud & herstelling Is uw centrale verwarming toe aan de jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt? Helsmoortel Rik & Nick voeren vakkundig het onderhoud van uw centrale verwarming in Gistel voor u uit.

Centrale verwarming op stookolie of gas

Indien uw woning over centrale verwarming beschikt, is het wettelijk verplicht om deze regelmatig te laten onderhouden. Centrale verwarming op stookolie dient jaarlijks onderhouden te worden. Voor centrale verwarming op gas is een tweejaarlijks onderhoud voldoende. Als erkend technieker in Gistel leveren wij hiervoor wettelijke attesten af zodat u zeker in orde bent.

Reinigen schoorstenen en stookolietanks

Ook voor het reinigen van schoorstenen, open haarden, inbouwcassettes, stookolie-, gas-, hout- en kolenkachels bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn in het bijzonder onderlegd in het reinigen en vacuüm maken van stookolietanks. Hiervoor gaan we steeds uiterst veilig en vakkundig te werk.

Herstellingen

Naast het onderhoud van uw centrale verwarming is Helsmoortel Rik & Nick steeds te bereiken voor herstellingen en reparaties. Wij staan 24/24 voor u klaar, ook op zon- en feestdagen. Op deze manier garanderen we een snelle interventie zodat u slechts een minimale hinder ondervindt. Een vraag voor ons of benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan zeker even contact met ons op.