De referentie

in zijn vakdomein

Een échte vakman nodig?

Vertel ons vandaag nog over uw wensen.

Contacteer ons

Radiatoren plaatsen volgens de regels van de kunst

HELSMOORTEL Rik & Nick    - Radiatoren & thermostaten Zijn uw huidige radiatoren aan vervanging toe of wenst u nieuwe radiatoren te laten plaatsen in regio Gistel? Helsmoortel Rik & Nick helpen u graag.

Mix van functionaliteit en esthetiek

Wie centrale verwarming heeft, kan er niet omheen. Radiatoren vormen nu eenmaal een onderdeel van uw verwarmingssysteem en dienen daarom geïntegreerd te worden in uw interieur. Juist daarom biedt Helsmoortel Rik & Nick uit Gistel een waaier aan verschillende stijlen van radiatoren die onopgemerkt samensmelten met de stijl van uw interieur en woning. We bieden verschillende designs van modern en eigentijds tot klassiek en traditioneel. De radiatoren die wij plaatsen, passen dan ook in elke woning.

Ruime keuze aan thermostaten

Ook voor thermostaten bieden we tal van mogelijkheden en opties die perfect implementeerbaar zijn in elke woning of ruimte. Van standaardtoestellen tot meer gesofisticeerde apparatuur die draadloos werkt, we bieden een oplossing op maat van uw wensen en budget.

Herstellingen

Na de installatie van uw radiatoren en thermostaat, kunt u nadien eveneens op ons rekenen voor eventuele herstellingen. Een probleem met uw installatie? Wij zijn steeds bereikbaar en komen snel ter plaatse. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op voor extra uitleg.